Κοιτάξτε τα δάχτυλά μου! Ένα, δύο, τρία, τέσσερα και πέντε! Είπα πέντε μετάλλια για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες! Υπάρχουν πέντε δαχτυλίδια! Έτσι, οι πέντε αθλητές να πάρει ένα μετάλλιο! Διαφορετικά, θα πάρετε μια αστραπή επάνω σας ... ξέρετε πού!
----------
Επέκταση Banner για το 2018 Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας το χειμώνα σε Pyeong Chang
Όπως έχει ειπωθεί πριν, 5 μετάλλια θα κάνω πέντε δαχτυλίδια! Ο χρόνος για την επέκταση τα οφέλη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ, πολύ καιρό. Τι περιμένουμε? Ίσως το τέταρτο μπορεί να πάρει το ένα κασσίτερος, ένα κράμα κασσίτερου, είναι γνωστό ότι οι αρχαίοι. Και πέμπτη μπορεί να πάρει το σίδερο, αντικατοπτρίζουν την Εποχή του Σιδήρου;
------------------------------------
Τέταρτη και πέμπτη θέση σίγουρα αξίζουν κάτι για το σθένος τους και τόσο κοντά την προσπάθεια! Δεν χρειάζεται καν να σταθεί στο βάθρο ή να πάρετε τις σημαίες τους τέθηκαν. Αλλά ίσως να μπορούν να σταθούν στις πλευρικές αριστερή και δεξιά πλευρά; Επίσης, αν είναι ένα ομαδικό άθλημα τότε μόνο ένα μέλος της ομάδας μπορεί να σταθεί από την εξέδρα. Όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 1896 δεν υπήρχαν και πολλά έθνη που συμμετέχουν καθώς τους σήμερα. Στην πραγματικότητα ήταν τους μόνο 14 έθνη, τώρα υπάρχουν πάνω από 200 συμμετέχουσες χώρες.
5 Ολυμπιακό Δαχτυλίδια αγώνα με 5 Ολυμπιακά μετάλλια
Λοιπόν, τι θα γίνει τα μέταλλα από; Πραγματικά δεν έχει σημασία, αλλά θα είχε νόημα να τους αποτελείται από τα συστατικά στοιχεία του χαλκού. Έτσι τέταρτη θέση παίρνει χαλκού, ενώ την πέμπτη θέση παίρνει κασσίτερο.
Έτσι, αυτό θα κάνει 6 ου χώρα η άτυχη πάπια που μόλις τελείωσαν ..... αλλά όχι εντελώς!
Μια άλλη ιδέα που θα λαμβάνουν επικεντρώνονται μακριά από την εθνική εμμονή για τρόπαια, είναι να δίνουν βραβεία στους καλύτερους 24 ανταγωνιστές. Από τα παιχνίδια με βάση τον ελληνικό πολιτισμό γιατί δεν δίνουν τρόπαια δαχτυλίδι στην αρχή 24 ανταγωνιστές; Απλά περιμένετε μέχρι να ακούσετε πώς θα το κάνουμε αυτό!
24 Ολυμπιακοί δακτύλιοι επίτευγμα βασίζεται σε ου ε ελληνικής αλφαβήτου από την Alpha για την Omega, για τις κορυφαίες 24 θέσεις.
Πρώτον, θα προωθήσει τον Ελληνικό Πολιτισμό, και έτσι ο κόσμος θα εξοικειωθούν με ελληνικά γράμματα. Δεύτερον, όλοι απολαμβάνουν τα παιχνίδια λόγω των Ελλήνων, αυτό είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να τιμήσει τους Έλληνες. Τέλος, όλοι αυτοί οι αθλητές που θυσίασαν τόσα πολλά σίγουρα αξίζουν κάτι. Έτσι 1η θέση παίρνει το ΑΓΑ ένα δαχτυλίδι, το 2 nd θέση παίρνει το δαχτυλίδι Beta, 3ος παίρνει ένα δαχτυλίδι Gamma, 4 ος παίρνει ένα δαχτυλίδι Delta, και 5 ου παίρνει ένα δαχτυλίδι Epsilon εκτός από τα μετάλλια τους την ήδη λαμβάνουν. 6 ος μέρος για 24 ου δεν θα πάρει ένα μετάλλιο, αλλά μόνο τα δαχτυλίδια των αντίστοιχων θέσεων τους. 6 ος
παίρνει ένα δαχτυλίδι με την ΕΤΑ σε αυτό, ενώ 24 ου θέση παίρνει ένα δαχτυλίδι με Omega σε αυτό. Το πρόσωπο ή η ομάδα σε 25 ης δεν παίρνει μια ελληνική δαχτυλίδι, αλλά μόνο ένα συμβολικό δαχτυλίδι συμμετέχοντα.
Με αυτόν τον τρόπο είναι στο πνεύμα των αγώνων για την κοινότητα και τον υγιή ανταγωνισμό, και σε σχέση με τους Έλληνες που άρχισαν αυτά τα παιχνίδια. Αν αυτό γίνει, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα γνωρίζουν τελικά το ελληνικό αλφάβητο μέσω της όσμωσης (το αγαπημένο μου ελληνική λέξη) .
Αν επεκτείνετε ποτέ το μετάλλιο σύστημα ανταμοιβής, γιατί όχι και στέμμα 1η θέση με ένα στεφάνι από ελιά και εγώ; Προφανώς στις αρχικές ελληνικές Παιχνίδια μόνο ο νικητής έλαβε αυτό ελιάς συμβολική κλάδο. Μετάλλια για 1η πόσο μάλλον 2 ος και 3 ος ήταν σύγχρονες επινοήσεις. Εκτός αυτού, φορώντας ένα
Ολυμπιακό μετάλλιο στο κοινό μετά τα παιχνίδια είναι πάνω είναι με λίγο επιδεικτικό, δεν είναι; Αλλά οι αθλητές οι οποίοι τοποθετούνται στις κορυφαίες 24 θέσεις μπορούν ακόμα να αλαζονικό πράγματά τους και να εμπνεύσει τους άλλους με «Επίσημη θέση Place Ολυμπιακό Δαχτυλίδια».
Οι δακτύλιοι του γροθιά πέντε θέσεις θα πρέπει να ταιριάζουν με τη θέση μετάλλιο. Έτσι 1η θέση παίρνει ένα χρυσό δαχτυλίδι, 2 ος ένα ασημένιο δαχτυλίδι, 3ο χάλκινο δαχτυλίδι, 4 ος ένα δαχτυλίδι χαλκού, και 5 ου ένα δαχτυλίδι κουτί. Μέρη 6 ου και κάτω πάρετε μια τακτική δακτύλιο κατασκευασμένο από ένα λιγότερο ακριβό μέταλλο από κασσίτερο ή κάποιο κράμα του.
Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες εργάστηκαν σκληρά και θυσίασαν χρόνο, χρήμα, και ορισμένες πτυχές της νιότης τους. Αξίζουν κάτι. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις ιδέες που εγκρίθηκε στη συνέχεια ο πρώην Ολυμπιακή αθλητές μπορεί να δείξει εύκολα τους άλλους μια ταπεινή ενθύμιο και να εμπνεύσει.
Μπορούν να κρατήσουν τη φωτιά των Ολυμπιακών Αγώνων λάμπει οπουδήποτε και αν πηγαίνουν.
Γνωρίζατε ότι η επέκταση του συστήματος ανταμοιβής μετάλλιο έχει ήδη συμβεί για τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες; Οι δύο πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα και το Παρίσι μόνο έδωσε τους επίσημους μετάλλια για την πρώτη και τη δεύτερη. Και δεν δίνουν καμία χρυσό. Αντί πρώτη θέση έλαβε ένα ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Αν έχετε την τρίτη θέση - έχεις nada.
Δεν ήταν μέχρι τις πρώτες Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμερικής στο Σαιντ Λούις ότι χρυσά μετάλλια δόθηκαν. Έτσι,
αν νομίζετε ότι δεν θα πρέπει να προσθέσετε μετάλλια για την τέταρτη ή
πέμπτη μόνο και μόνο επειδή σπάει την παράδοση - η παράδοση έχει ήδη
σπάσει.
Επιπλέον,
όταν κάνετε τα μαθηματικά με την αναλογία των βραβείων στους
συμμετέχοντες χώρες η αλλαγή σε αριθμούς είναι συγκλονιστικό. Κατά
τη διάρκεια των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχαν 14
συμμετέχουσες χώρες ανταγωνίζονται για 2 μετάλλια (πρώτο και δεύτερο). Αυτό οδηγεί σε μια 1 από 7 πιθανότητα τυχαία κερδίσει ένα μετάλλιο. Βασικά, αν τα πράγματα οδηγήθηκαν στην τύχη ένα έθνος είχε την ευκαιρία 14% να κερδίσει ένα μετάλλιο. * Όταν
άρχισε να μοιράζει χρυσά μετάλλια για την πρώτη θέση στο Σαιντ Λούις
Ολυμπιακούς Αγώνες ο λόγος πραγματικότητα αυξήθηκε σε περίπου 1 έως 4,
επειδή υπήρχαν 3 μετάλλια για να κερδίσει για 12 συμμετέχουσες χώρες
(25% πιθανότητα). Fast
forward στο Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016 με 206 συμμετέχουσες
χώρες - την αναλογία να κερδίσει ένα μετάλλιο είναι περίπου 1 έως 69. Σε ό, τι από ένα ποσοστό που είναι περίπου μια πιθανότητα 1% να κερδίσει ένα μετάλλιο.
Ας
πούμε ότι επεκταθεί σε πέντε μετάλλια για τις πέντε πρώτες θέσεις, ο
δείκτης αλλάζει σε περίπου 1 έως 42, αυξάνοντας τις πιθανότητες να
κερδίσει ένα μετάλλιο ένας τιποτένιος 2%. Έτσι, αν ανησυχείτε ότι δίνουν το τέταρτο και το πέμπτο μετάλλιο θα υποτιμήσει 1 ου , 2 ου και 3 ου - είναι ένα τοις εκατό μια μεγάλη αναστάτωση;
Τώρα,
όταν υπολογίζετε τις 24 βραβεία δακτυλίου αλφάβητο με 2016-Ρίο
Ολυμπιακό αριθμούς η καθαρή αναλογία ευκαιρία να κερδίσετε δαχτυλίδι
είναι περίπου 1 - 8,5 - που είναι μόνο 12%. Σημείωση 12% είναι πολύ πιο κοντά στην αρχική αναλογία ή το ποσοστό των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.
Γιατί λοιπόν να μην !? Σκεφτείτε
όλους ότι η σκληρή δουλειά και η θυσία αυτών των αθλητών τεθεί σε
κατάρτισή τους - η στενοχώρια, ο χρόνος, τα δάκρυα, τον ιδρώτα και το
αίμα. Σίγουρα
αξίζει μια καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουν ένα μετάλλιο ή τουλάχιστον να
αρπάζει ένα ταπεινό δείγμα της αφοσίωση και σθένος τους. Ήρθε η ώρα να επεκτείνει την Ολυμπιακή σύστημα ανταμοιβής μετάλλιο.
Μία διευρυμένη ιδέα για τους Ολυμπιακούς δακτυλίους είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες να πάρει ένα δαχτυλίδι. Αν
τοποθετήσετε 24 ή υψηλότερο παίρνουν ένα ελληνικό γράμμα σκαλισμένα σε
αυτό, αν τοποθετήσετε 5ο ή υψηλότερο παίρνουν ένα μετάλλιο. Οι
αθλητές που διαθέτουν 25 ή κάτω από να πάρει ένα δαχτυλίδι με το
λογότυπο των εθνών υποδοχής επιλογή, ίσως και το χρόνο, τον τόπο και το
λογότυπο. Έτσι, όλοι οι
αθλητές να πάρει ένα δαχτυλίδι, κάποιοι θα πάρουν το γενικό δαχτυλίδι
συμμετέχοντα, κάποιοι θα πάρετε μια ελληνική γράμματα δαχτυλίδι, ενώ
μερικοί θα πάρει το πολυπόθητο χρυσό, ασήμι, μπρούτζο, χαλκό και
κασσίτερο δαχτυλίδι.
Τέλος, δεδομένου ότι η Ολυμπιακή σημαία έχει πέντε δαχτυλίδια - πέντε μετάλλια κάνει ένα αρμονικό σύνολο για τις ηπείρους του πέντε «επίσημες». Η ιδέα αυτή είναι σύμφωνη με την επίσημη Ολυμπιακή Creed:
«Το πιο σημαντικό πράγμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, όπως ακριβώς και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή δεν είναι ο θρίαμβος Αλλά η μάχη. Το ουσιαστικό είναι να μην έχει η κατάκτηση αλλά το ευ αγωνίζεσθαι» -PIERRE DE COUBERTIN
No comments:
Post a Comment