Saturday, October 14, 2017

Olympic Medal Expansion - Alpha Omega




Nézd meg az ujjaim! Egy, kettő, három, négy, öt! Azt mondta, az öt érem a következő olimpia! Jelenleg öt gyűrű! Így az első öt versenyző érem! Ellenkező esetben kapsz egy villám csap fel ... tudod hol!
----------

Expansion Banner a 2018 téli olimpia koreai at Pyeong Chang


Mint azt már korábban említettük, 5 érmet, hogy ez egy öt gyűrű! Az idő a bővülő a jutalmakat az olimpiai játékok hosszú, régóta esedékes. Mire várunk? Talán a negyedik is kap a egy ónból, az ónötvözetre ismert a régiek. És az ötödik is, mert a vas, fényvisszaverő vaskor? 

------------------------------------
Öt gyűrű = ÖT ÉRMEK
Az eredeti szellemét az új játékok az volt, hogy jön össze az egészséges verseny és a közösség, nem feltétlenül egy éremszámláló. Tehát itt van egy javaslat, hiszen öt gyűrű miért nem öt érmet?

A negyedik és ötödik helyen érdemel valamit az erő és oly közel erőfeszítést! Nem is kell állni a dobogón, vagy kap a zászlókat emelni. De lehet, hogy tud állni a szegélyező bal és jobb oldalán? Akkor is, ha ez egy csapatsport, akkor csak az egyik tagja a csapatnak tud állni a dobogóra. Amikor az olimpia kezdődött, 1896-ban még nem volt annyi résztvevő országok nemzeti azok ma. Valójában ezek csak 14 nemzet, ma már több mint 200 résztvevő nemzetek.

5 olimpiai karikákat meccset 5 Olimpiai érmek

Tehát mi lenne a fémek alkotják? Ez igazán nem számít, de akkor lenne értelme, hogy azokat alkotják alkotóelemeinek bronz. Így a negyedik helyet kap a réz, míg az ötödik helyet kap ón.

Annak érdekében, hogy tenné 6 th helye a szerencsétlen kacsa, aki csak kimaradt ..... de nem teljesen!

Egy másik ötlet, ami a fókuszt-re a nemzeti megszállottság trófeák, az, hogy ki díjakat a legjobb 24 versenyző. Mivel a játékok alapján a görög kultúra miért nem ad ki gyűrűt trófeák a felső 24 versenytársak? Csak várj, amíg nem hallja, hogyan is kellene ezt!



24 olimpiai Achievement Rings alapján th e görög ábécé Alpha Omega, a felső 24 férőhelyes.

Először ez elősegíti a görög kultúra, és így a világ megismerik görög betűkkel. Másodszor, mindannyian élvezni a játékot, mert a görögök, ez a helyes dolog, hogy tartsák tiszteletben a görögök. Végül mindazok a sportolók , akik áldoztak annyira érdemel valamit. Így 1. hely lesz a Alph egy gyűrű, a 2 nd helyen kapja meg a Beta gyűrű, 3. kap egy Gamma gyűrű 4 -én lesz a Delta gyűrűt, és 5 -én kap egy Epsilon gyűrű mellett az érmet a vételi már. 6 th helyére 24 -én nem érem, de csak gyűrűk saját helyzetét. 6 th




kap egy gyűrűt Eta rajta, míg 24 -én összesen kap egy gyűrűt Omega rajta. Az a személy vagy csapat 25 -én nem kap egy görög Ring, de csak jelképes résztvevő gyűrűt. 

Doing ez a szellem a játék közösség és az egészséges verseny, és tekintettel a görögök kezdtek ezek a játékok. Ha ez megtörténik, az emberek a világ minden tájáról végül tudni, hogy a görög ábécé ozmózis útján (a kedvencem a görög szó) .

Ha valaha is bővíteni az érem jutalmazási rendszer, miért nem koronázza 1. hely a koszorú olajbogyó is? Úgy látszik, az eredeti görög játékok csak a győztes kapta ezt a jelzőt olajág. Érmek az 1. nemhogy 2 nd és a 3. volt a modern contrivances. Különben is, visel


Olimpiai érem nyilvános a játékok után több mint egy picit hivalkodó, nem? De a sportolók , akik tetejére helyezzük, 24 pozíciókat is parádézik a dolgukat, és másokat a „hivatalos álláspont Place olimpiai karikákat.”

A gyűrűk ökölnyi öt helyen kell egyeznie az érem helyzetét. Így 1. hely kap egy arany gyűrűt, 2 nd egy ezüst gyűrűt, 3. egy bronz gyűrű, 4 th réz gyűrűt, és az 5 -én ón gyűrűt. Helyek 6 th alatt és kap rendszeres gyűrűt tenni egy olcsóbb fém, mint az ón, vagy valamilyen ötvözet belőle.


Ezek a férfiak és nők keményen dolgozott, és feláldozta időt, pénzt, és bizonyos szempontból a fiatalok. Megérdemlik valamit. Ha bármelyik ezek a gondolatok elfogadott, majd a korábbi olimpiai sportolók könnyen mutatni másoknak egy szerény memento és inspirálja.

Tudják tartani a tüzet az olimpia csillogó bárhová mennek.

 

Tudtad, hogy bővül az érem jutalmazási rendszer már megtörtént a modern olimpia? Az első két olimpián, Athénban és Párizsban csak adott ki hivatalos érem első és a második. És nem ad ki semmilyen aranyat. Ehelyett először kapott egy ezüstérmet és egy második helyet kapott egy bronzérmet. Ha a harmadik helyen - megvan nada.

Nem volt egészen az első amerikai olimpia St. Louis, hogy az arany érmet osztottak ki. Tehát, ha úgy gondolja, nem kellene hozzá érem negyedik vagy ötödik csak azért, mert szakít a hagyományokkal - a hagyomány már megtört. 


Továbbá, ha a matek az aránya díjakat résztvevő nemzetek a váltás számok megdöbbentő. Az első modern olimpián 14 volt a résztvevő nemzetek versengenek 2 érmet (első és második). Ez vezet a 1-ből 7 esélye véletlenszerűen érmet nyer. Alapvetően, ha a dolgok vezettek esélye egy nemzet volt 14% esélye egy érmet. * Amikor elkezdtek osztogatnak aranyérmet az első helyen a St. Louis olimpián az arány valójában nőtt körülbelül 1-4, mert voltak 3 érmet nyerni 12 résztvevő nemzet (25% esély). Ugorjunk a Rio-2016 olimpia 206 résztvevő nemzet - az arány érmet nyer körülbelül 1 69. Ami a százalékos arány, amely körülbelül egy 1% esélye egy érmet.
 

Tegyük fel, hogy bővíteni öt érem az első öt helyen, az arány változik körülbelül 1-42, növelve a nyerési esélyeit a kitüntetést egy vacak 2%. Tehát, ha aggódik, hogy így negyedik és ötödik érem lesz lekicsinyelni 1 -jén , 2 -án vagy 3 -án - egy százalék a nagy felhajtás? 
 

Most, amikor kiszámítja a 24 gyűrű ábécé díjat: 2016-Rio olimpiai szám a véletlen aránya győztes gyűrű körülbelül 1-8,5 - amely mindössze 12%. Megjegyzés 12% sokkal közelebb áll az eredeti arány vagy százaléka az első modern olimpián Athénban.
 

Akkor miért nem !? Gondolj az összes kemény munka és áldozat azok a versenyzők helyezik a képzés - a szívfájdalmat, idő, könny, izzadság és vér. Természetesen megérdemelnek egy jobb lövés megnyerte az érem vagy legalább kikapta a szerény jeléül elszántságuk és lelkierő. Eljött az idő, hogy bővítse az olimpiai érem jutalmazási rendszer. 
A kiterjesztett ötlet az olimpiai gyűrű az, hogy minden résztvevő kap egy gyűrűt. Ha tegyük 24 vagy magasabb kap egy görög betű kőbe is, ha azok elhelyezése 5. vagy magasabb kap egy érmet. Sportolók, akik a 25. vagy az alatt, hogy egy gyűrű logó a befogadó nemzet választotta, talán az év, hely, és a logó. Így minden sportoló kap egy gyűrűt, néhány lesz a generikus résztvevő gyűrű, néhány kap egy görög betűs gyűrű, míg néhány kap egy áhított arany, ezüst, bronz, réz, ón és gyűrűt.  

Végül, mivel az olimpiai zászlót öt gyűrű - öt érmet, hogy egy harmonikus egészet, az öt „hivatalos” kontinensen. Ez az elképzelés összhangban van a hivatalos olimpiai Creed:


„A legfontosabb dolog az olimpián nem a győzelem de sor kerül, csakúgy, mint a legfontosabb dolog az életben nem a győzelem de a harc. A lényeg nem az, hogy legyőztem de van jól harcoltak” -Pierre DE Coubertin

No comments:

Post a Comment