Saturday, October 14, 2017

Olympiamitali Expansion - Alpha Omega




Katsokaa sormiani! Yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi! Sanoin viisi mitalia ensi olympialaisissa! On viisi rengasta! Näin viisi urheilijaa saada mitali! Muuten saat Salama up your ... tiedät missä!
----------

Laajennus Banner vuoden 2018 Winter Korean olympialaiset Pyeong Chang


Kuten on sanottu aiemmin, 5 mitalit tehdä siitä viisi rengasta! Aika laajentamiseksi palkintoja olympialaiset on pitkä, pitkä myöhässä. Mitä me odotamme? Ehkä neljäs voi saada tinaa, seoksesta tina, ajoista asti tunnetuista. Ja viides voi saada rauta, heijastava rautakauden? 

------------------------------------
Viiden renkaan = viisi MITALIT
Alkuperäistä henkeä uusia pelejä oli kokoontua tervettä kilpailua ja yhteisön, ei välttämättä mitalin laskea. Joten tässä on ehdotus, sillä on viisi rengasta miksei viisi mitalia?

Neljäs ja viides sija varmasti ansaitsevat jotain heidän rohkeudestaan ja niin lähellä vaivaa! He eivät edes tarvitse seistä korokkeella tai saada lippunsa esille. Mutta ehkä he voivat seistä reunustavat vasemmalla ja oikealla puolella? Myös jos se on joukkuelaji silloin vain yksi ryhmän jäsen voi seistä palkintokorokkeella. Kun olympialaiset alkoivat vuonna 1896 ei ollut niin monia kansoja osallistumalla niiden nykyään. Itse heidän oli vain 14 kansakunnan, nyt on yli 200 ohjelmaan osallistuvissa maissa.

5 olympiarengasta ottelu 5 Olympiamitalit

Mitä siis metallit koostuu? Se ei todellakaan ole väliä, mutta se olisi järkevää ne koostuvat osatekijöiden pronssia. Näin ollen neljänneksi saa kupari samalla viidenneksi saa tina.

Niin että tekisi 6 : nnen paikassa epäonninen ankka jotka vain jääneet pois ..... mutta ei kokonaan!

Toinen ajatus, että veisi huomion pois kansallisista pakkomielle pokaaleja, on antaa ulos palkintoja paras 24 kilpailijoita. Koska pelit perustuvat kreikkalaiseen kulttuuriin miksi ei anna ulos rengas palkinnot alkuun 24 kilpailijoita? Vain odota kunnes kuulet miten voisimme tehdä tätä!



24 Olympic Saavutus Rings perustuu th e Kreikan aakkoset Alpha Omega, huipulle 24 paikkaa.

Ensin se edistää Kreikkalainen kulttuuri, joten maailma tuntee kreikkalaiset kirjaimet. Toiseksi me kaikki nauttia peleistä, koska kreikkalaiset, se on oikein kunnioittaa kreikkalaiset. Lopulta kaikki ne urheilijat , jotka uhrasivat niin paljon varmasti ansaitsevat jotain. Niinpä 1. sija saa Alph rengas, 2 toinen paikka saa Beta rengas, 3rd saa Gamma rengas, 4 th saa Delta rengas ja 5 th saa Epsilon renkaan lisäksi heidän mitalit vastaanotto- jo. 6 th paikka 24 th ei saada mitali, mutta vain renkaita niiden asemaa. 6 th




saa rengas Eta sitä samalla 24 th kanta saa renkaan Omega sitä. Henkilö tai joukkue 25 th ei saa kreikkalainen Ring, mutta vain symbolinen osallistuja rengas. 

Muutoin tämä on hengessä pelejä yhteisölle ja tervettä kilpailua, ja suhteessa kreikkalaiset joka aloitti näitä pelejä. Jos tämä tehdään, ihmiset ympäri maailmaa lopulta tietää kreikkalaisten aakkosten osmoosin (suosikkini kreikan sana) .

Jos he koskaan laajentaa mitali palkitsemisjärjestelmän, miksei myös kruunu 1. sija seppeleen oliiveja liikaa? Ilmeisesti alkuperäisessä Kreikan Pelit vain voittaja sai tämän öljypuunlehvä tunnuksen. Mitalit 1st saati 2 toinen ja 3. olivat moderni contrivances. Lisäksi päällään


Olympic mitali julkisesti jälkeen pelit ovat ohi on pikkuisen pröystäilevä, ei? Mutta urheilijat , jotka sijoitetaan alkuun 24 kannat voivat silti astella niiden juttuja ja innostaa toisia "virallinen paikkakohdassa olympiarengasta."

Renkaat nyrkki viisi sijaa pitäisi vastata niiden mitali asemaa. Näin ollen 1. paikka saa kultainen rengas, 2 nd hopea rengas, 3. pronssi rengas, 4 th kupari rengas, ja 5 th tina rengas. Paikat 6 : nnen ja alla saada säännöllisesti rengas tehtiin vähemmän kallis metalli kuin tina tai jotkut lejeerinki se.


Nämä miehet ja naiset työskentelivät kovasti ja uhrasi aikaa, rahaa ja tietyt niiden nuorten. He ansaitsevat jotain. Jos jokin näistä ideoista hyväksytään sitten entinen olympia urheilijat voivat helposti näyttää muille nöyrä muistoksi ja innostaa.

He voivat pitää tulta olympialaisissa loistava minne he menevät.

 

Tiesitkö, että laajentaminen mitali palkita järjestelmä on jo tapahtunut modernin olympialaisissa? Ensimmäiset kaksi olympialaiset Ateenassa ja Pariisissa vain antoi virallisesti mitalit ensimmäisen ja toisen. Ja ne eivät anna mitään kulta. Sen sijaan ensiksi sai hopeamitalin ja toiseksi sai pronssia. Jos sijoittui kolmanneksi - sait nada.

Vasta ensimmäinen amerikkalainen olympialaisissa St. Louis että kultamitalia jaettiin. Joten jos luulet meidän pitäisi lisätä mitalia neljäntenä tai viidentenä vain koska se rikkoo perinteitä - perinne on jo katkennut. 


Lisäksi kun teet matematiikka suhde palkinnot piiriin kuuluvien maiden siirtyminen on numeroin huikea. Vuoden ensimmäinen moderni olympialaisissa oli 14 osallistuvissa maissa kilpailevat 2 mitalia (ensimmäinen ja toinen). Tämä johtaa 1 pois 7 Mahdollisesti satunnaisesti voittaa mitalin. Periaatteessa, jos asiat johtivat mahdollisuuden kansa oli 14% mahdollisuus voittaa mitalin. * Kun he alkoi jakaa kultamitalia ensimmäisen sijan St. Louis olympialaisten suhde itse asiassa kasvoi noin 1-4, koska siellä oli 3 mitalia voittaa 12 osallistuvissa maissa (25% mahdollisuus). Nopeasti eteenpäin Rio-2016 olympialaisissa 206 osallistuvissa maissa - suhde voittaa mitali on noin 1 69. Mitä on prosenttiosuudet, joka on noin 1% mahdollisuus voittaa mitalin.
 

Sanotaan ne laajenevat viisi mitalia varten viisi paikkaa, suhde muuttuu noin 1-42, nostaa mahdollisuudet voittaa mitalin vaivaiset 2%. Joten jos olet huolissasi, että antamalla neljäs ja viides mitali devalvoida 1 s , 2 toisen tai 3 rd - on yksi prosentti meteliä? 
 

Kun nyt laskea 24 rengas-aakkoset palkintoja 2016-Rion olympialaisten numerot täysin sattumalta suhde voittaa rengas on noin 1-8,5 - joka on vain 12%. Huomaa 12% on paljon lähempänä alkuperäistä suhde tai prosenttiosuus ensimmäisen modernin olympialaisissa Athens.
 



Joten miksi ei !? Ajattele kaikkia että kova työ ja uhrata ne urheilijat panna koulutustaan - surua, aika, kyyneleet, hiki ja veri. Varmasti he ansaitsevat paremman laukaus voittaa mitalin tai ainakin tarttuma nöyrä osoitus omistautumisesta ja rohkeudestaan. On tullut aika laajentaa olympiamitali palkitsemisjärjestelmän. 
Laajennettu idea olympiarengasta on, että kaikki osallistujat saavat rengas. Jos ne saattavat 24 tai enemmän he saavat kreikkalainen kirjain kaiverrettuna se, jos ne saattavat 5. tai suurempi he saavat mitalin. Urheilijoita jotka asettavat 25 tai alle saada rengas logolla vastaanottavan kansojen valita, ehkä vuosi, paikka, ja logo. Näin ollen kaikki urheilijat saavat rengas, jotkut saavat geneerinen osallistuja rengas, jotkut saavat kreikkalainen kirjaimin rengas, kun taas muutama saa himoitun kultaa, hopeaa, pronssi, kupari ja tina rengas.  

Lopuksi koska Olympic lippu on viisi rengasta - viisi mitalia tekevät harmonisen kokonaisuuden viiden 'virallisen' mantereilla. Tämä ajatus on yhdenmukainen virallinen olympialaji Creed:


"Tärkeintä olympialaisissa EI OLE voittaa, mutta osallistua aivan kuten tärkeintä elämä ei ole Triumph MUTTA taistelua. Oleellista on ettei ole vallannut mutta on taistellut Well" -Pierre DE Coubertin

No comments:

Post a Comment