Saturday, October 14, 2017

Olympic Medal Expansion - Alpha Omega



Podívejte se na prsty! Raz, dva, tři, čtyři, pět! Řekla jsem pět medailí pro příští olympiádě! Existuje pět kruhů! Tak pět nejlepších sportovců získat medaili! V opačném případě budete mít zesvětlující šroub do své ... víte, kde!
----------

Expanze Banner pro 2018 zimních olympijských hrách v korejské Pyeong Chang


Jak již bylo řečeno, 5 medailí z něj činí pět kroužků! Čas pro rozšíření odměn pro olympijské hry je dlouhá, už dávno. Na co čekáme? Možná, že čtvrtá může dostat na cín, slitinu cínu, známý ve starověku. A pátý může dostat železo, reflexní z doby železné? 

------------------------------------
Pět kroužků = pět medailových
Původní duch nových her bylo, aby se spojily v zdravé konkurence a společnosti, ne nutně o počtu medailí. Takže tady je návrh, protože existuje pět kroužků, proč ne pět medailí?

Čtvrté a páté místo jistě zaslouží něco pro své odvahy a tak blízko námahy! Oni nemají ani stát na stupních vítězů nebo dostat pod jejich vlajkou zvýšil. Ale možná, že může postavit na doprovodných levé a pravé straně? I když je to týmový sport, pak jen jeden člen týmu může stát u pódia. Když olympiáda byla zahájena v roce 1896 nebylo tolik národů se účastní jako jejich jsou dnes. Ve skutečnosti jejich byli jen 14 národy, nyní jich je přes 200 účastnící se národy.

5 olympijskými kruhy utkání s 5 olympijských medailí

Takže to, co by se tyto kovy se skládá z? Je to opravdu nezáleží na tom, ale to by dávalo smysl, aby jim skládá ze základních prvků bronzu. Tak čtvrté místo dostane měď, zatímco pátý místo dostane cín.

Takže by to 6 th místo smůlu kachna, který právě přišel ..... ale ne úplně!

Další nápad, který by se pozornost od národní posedlostí pro trofeje, je rozdávat ocenění nejlepším 24 závodníků. Vzhledem k tomu, že hry jsou založeny na řecké kultury, proč ne rozdávat kruhové trofeje nahoru 24 konkurence? Jen počkej, až uslyšíte, jak bychom si to!



24 Olympijské Achievement Rings založené na th e řecké abecedy od Alpha Omega, pokud jde o top 24 míst.

Nejprve to bude propagovat řeckou kulturu, a tím i svět se seznámí s řeckými písmeny. Za druhé, jsme se všichni těšit na hry, protože Řekové, že je to správná věc dělat ctít Řeky. Nakonec všichni ti sportovci , kteří obětovali tolik jistě zaslouží něco. Tak první místo dostane Alph prsten je 2 nd místo dostane Beta kroužek, třetí dostane Gamma kroužek, 4 th dostane Delta kruh a 5 th dostane Epsilon kruh kromě svých medailí příjem již. 6 th místo na 24 th by nedostal medaili, ale pouze kruhy jejich příslušné polohy. 6 th




dostane prsten s Eta o tom, zatímco 24 th pozice dostane prsten s Omega na něm. Osoba nebo tým v 25 th nedostane řecké prsten, ale jen symbolické účastník ring. 

Tím je v duchu her pro komunitu a zdravé hospodářské soutěže, a vzhledem k Řekům, kteří začali tyto hry. Pokud se tak stane, budou lidé na celém světě se nakonec poznat řecké abecedy osmózou (můj oblíbený řecké slovo) .

Pokud by někdy rozšířit medailí systém odměn, proč ne také koruna 1.místo s věncem z oliv taky? Zřejmě v originálních řeckých her pouze vítěz obdržel tuto olivovou ratolestí token. Medaile pro 1. natož 2 nd a třetí byly moderní contrivances. Kromě toho na sobě


Olympic medaile na veřejnosti poté, co hry jsou u konce, je trošičku okázalý, ne? Ale sportovců , kteří umístěné v top 24 pozic může ještě prutu své věci a inspirovat ostatní, s „oficiální Place Pozice olympijskými kruhy.“

Prstence pěst pět míst by měl odpovídat svou medailovou pozici. Tak první místo dostane zlatý prsten, 2 nd stříbrný prsten, 3. bronzovou kroužek, 4 th s měděným kroužkem a 5 th plechovém prstenci. Místa 6 tého a dále získat pravidelný kruh vyrobený z levnějších kovů než cínu nebo nějaké slitiny ní.


Tito muži a ženy tvrdě pracoval a obětoval čas, peníze a některé aspekty jejich mládí. Zaslouží si něco. Pokud některý z těchto myšlenek jsou přijaty poté bývalých olympijských atletů může snadno ukázat ostatním skromný memento a inspirovat.

Mohou udržovat oheň olympijských her zářící jdou.

 

Věděli jste, že rozšiřování medaile systém odměňování se již stalo u moderních olympijských her? První dvě olympijské hry v Aténách a Paříži dal pouze oficiální medaile za první a druhý. A neměli rozdávat zlato. Namísto první místo získal stříbrnou medaili a druhé místo získal bronzovou medaili. Pokud jste umístil na třetím místě - máte nada.

To nebylo až do prvních amerických olympiádě v St. Louis, že zlaté medaile byly rozdány. Takže pokud si myslíte, že jen proto, že to zlomí tradice bychom neměli přidat medaile za čtvrté nebo páté - tradice již bylo přerušeno. 


Kromě toho, pokud si to spočítejte na poměru cen na zúčastněných zemí posun v číslech, je ohromující. Během prvních moderních olympijských her tam bylo 14 účastnící se národy soutěžit o 2 medailí (první a druhý). To vede k 1 ze 7 šance na výhru náhodně medaili. Zjednodušeně řečeno, kdyby to bylo vedlo k náhodě národ měl 14% šanci na výhru medaili si. * Když začali rozdávat zlaté medaile na prvním místě v St. Louis olympiádě poměr skutečně zvýší na asi 1 až 4, protože tam byly 3 medailí vyhrát 12 zúčastněných zemí (25% pravděpodobnost). Rychlý posun vpřed do Rio-2016 olympijských her s 206 zúčastněných zemí - poměr vítězství medaili je asi 1 až 69. Pokud jde o dobu procentech to je asi 1% šance na výhru medaili a.
 

Řekněme, že rozšíří na pět medailí pro prvních pět míst, změny poměru asi 1 až 42, zvýšení šance na výhru medaili žalostný 2%. Takže pokud jste se obávají, že dává čtvrtou a pátou medaili bude devalvovat 1 oko , 2 nd nebo 3 rd - je jedno procento velký povyk? 
 

Nyní, když jste počítat 24 ring-abeceda ocenění s 2016-Rio olympijských čísel čistá šance poměr výhru kroužek je asi 1 až 8,5 - což je pouze 12%. Poznámka: 12% je mnohem blíže k původnímu poměru, nebo procentem z prvních moderních olympijských her v Aténách.
 

Tak proč ne !? Přemýšlejte o vší té tvrdé práce a obětovat ty sportovce uvede do jejich výcviku - zármutek, čas, slzy, pot a krev. Určitě si zaslouží lepší šanci na výhru medaili nebo alespoň chytnout skromný projev jejich odhodlání a statečnosti. Nadešel čas rozšířit olympijskou medaili systém odměn. 
Rozšířená idea pro olympijské kruhy, je, že všichni účastníci získat prsten. V případě, že místo 24 nebo vyšší dostanou řecké písmeno vyřezal v něm, v případě, že místo páté nebo vyšší dostanou medaili. Sportovci, kteří uvádějí 25. nebo pod získat prsten s logem hostitelských zemí vybírají, možná rok, místo, a loga. Tak všichni soutěžící získat prsten, některé budou mít obecný účastníka kroužku, někteří dostanou řecké písmeny kroužek, zatímco nemnoho dostane kýžené zlato, stříbro, bronz, měď a cín kroužek.  

A konečně, protože olympijská vlajka má pět kruhů - pět medailí vytvořit harmonický celek pro pět ‚oficiální‘ kontinenty. Tato myšlenka je v souladu s oficiálním olympijským Creed:


„Nejdůležitější věc na olympijských hrách není vyhrát, ale zúčastnit se, stejně jako nejdůležitější věc života není triumf ALE boje. Podstatné je, že nemá podmanil, ale nebude mít bojoval proti studně“ -PIERRE DE Coubertin

No comments:

Post a Comment