Saturday, October 14, 2017

Olimpiyat Madalyası Genişletme - Omega Alpha




Parmaklarım bak! Bir, iki, üç, dört ve beş! Önümüzdeki Olimpiyatları için beş madalya sözü! Beş halkalar vardır! Böylece ilk beş sporcu madalya! Aksi takdirde senin ... Nerede olduğunu bir yıldırım cıvata kalkmak olacak!
----------

Pyeong Chang 2018 Kış Kore Olimpiyatları için Genişleme Banner


Daha önce söylendiği gibi, 5 madalya bunu bir beş yüzük yapmak! Olimpiyat oyunları için ödülleri genişleyen için geç kalınmıştır, uzun. Biz ne bekliyoruz? Belki de dördüncü eskilerin bilinen bir kalay, kalay alaşımı, alabilirsiniz. Ve beşinci Demir Çağı'nın yansıtıcı demir, alabilirim? 

------------------------------------
Beş halka = beş madalya
Yeni oyunların özgün ruhu bir madalya sayım için mutlaka sağlıklı rekabet ve toplum, bir araya gelip etmekti. Beş madalya orada beş yüzükler neden olmasın beri Yani burada bir öneri, nedir?

Dördüncü ve beşinci kesinlikle onların metanet ve çok yakın çaba için bir şeyi hak! Hatta kürsüye çıkma veya bunların bayrakları kaldırdı almak gerekmez. Ama belki de sınırdaş sol ve sağ taraflarında durabilir? Ayrıca daha sonra bir takım sporu podyum tarafından durabilir takımın tek üyesi buysa. Olimpiyatlar 1896 yılında başladığında bugün onların vardır katılma gibi birçok ülke yoktu. Aslında sadece 14 milletler onların vardı, şimdi 200'den fazla katılımcı ülkeler vardır.

5 Olimpiyat Madalyalı 5 Olimpiyat Halkaları maçı

Yani metaller kadar ne yapılabilir ki? Gerçekten önemli değil ama onları bronz kurucu unsurlarından oluşan olması mantıklıdır. Beşinci kalay alır Böylece dördüncü sırada yer bakır alır.

Yani 6 kılacak inci ama tamamen değil ..... yer sadece kaçırmış şanssız ördek!

Kupa için ulusal saplantı uzak durulacak alacaktı.Asla başka bir fikir, iyi 24 rakiplere ödül dışarı vermektir. Oyun Yunan kültürüne dayandığından neden üst 24 rakiplerine halka kupa vermeyin? Bunu yapmamızı nasıl duymak kadar bekle!



Dayalı 24 Olimpiyat Başarı Halkalar inci e Yunan üst 24 yerler için, Alpha dan Omega için Alfabe.

Önce Yunan Kültür teşvik edecek ve böylece dünyanın Yunan harfleri aşina hale gelecektir. Yunanlıların, bu Yunanlıları onurlandırmak için yapılacak en doğru şey, çünkü İkinci olarak, bütün oyunların keyfini. Son olarak tüm bu sporcular feda kesinlikle çok şeyi hak. Böylece 1. sıra alır alph bir halka, 2 nd yer Beta halkasını alır, 3 4, bir Gamma halka alır inci Delta halka alır ve 5 inci zaten almak onların madalya ek olarak Epsilon halkasını alır. 6 th 24 yer th sadece madalya değil, kendi pozisyonunun sadece yüzük almak değildir. 6 th




24 iken üzerine Eta ile bir yüzük alır inci pozisyon üzerinde Omega ile bir yüzük alır. 25 kişi veya takım th Yunan Yüzük olsun, ama sadece sembolik katılımcı halka etmez. 

Bunu yapmak toplum ve sağlıklı rekabet için oyun ruhu içinde ve bu oyunları başladı Rumlar açısından içindedir. Eğer bu yapılırsa, tüm dünyada insanların en sonunda ozmoz yoluyla Yunan Alfabesi bilecek (benim favori Yunanca kelime) .

Onlar hiç madalya ödül sistemi genişletmek, neden ayrıca çok zeytin çelenk ile 1. sırayı taç? Görünüşe göre orijinal Yunan Oyunları'nda tek kazanan bu zeytin dalı belirteci aldı. 1st Madalya yalnız 2 let nd ve 3. Modern kurmaca idi. Ayrıca, takan bir


Olimpiyat madalya oyunları bittikten sonra kamu hayır, bir wee biraz gösterişli nedir? Ama sporcular üst 24 pozisyonda yerleştirilir hala onurumuz ve başkalarına ilham verebilir "Resmi Yeri Pozisyonu Olimpiyat Halkaları."

Yumruk halkaları beş yerler onların madalya pozisyonunu aynı olmalıdır. Böylece 1. sıra altın bir yüzük, 2 alır nd gümüş yüzük, 3 bronz yüzük, 4 th bir bakır halka ve 5 inci bir teneke halkası. Yeri 6 inci altında ve kalay daha az pahalı bir metal ya da bir kısmı alaşımından yapılmıştır düzenli bir halka olsun.


Bu adamlar ve kadınlar çok çalıştı ve zaman, para ve onların gençlik bazı yönlerini kurban. Onlar bir şeyi hak. Bu fikirlerin herhangi ardından benimsenen Eğer eski olimpiyat sporcuları kolayca başkalarına mütevazi gösterebilir hatıra ve ilham veriyor.

Onlar parlayan Olimpiyatları ateşi tutabilir her yerde giderler.

 

Eğer madalya ödül sistemini genişleterek zaten Modern Olimpiyatlar için oldu biliyor muydunuz? Atina & Paris ilk iki Olimpiyatları yalnızca birinci ve ikinci resmi madalya dağıttılar. Ve onlar hiç altın dışarı vermedi. Bunun yerine ilk etapta bir gümüş madalya aldı ve ikinci sırada bronz madalya aldı. Eğer üçüncü sırayı ise - nada var.

Bu altın madalya dağıttı ki Louis ilk Amerikalı Olimpiyatları kadar değildi. O gelenekle kırar sırf biz dördüncü veya beşinci madalya eklemek gerektiğini düşünüyorum Yani - gelenek zaten kırıldı. 


Eğer katılımcı ülkelere ödül oranına matematik Dahası, sayılarda kayması şaşırtıcı. Ilk modern Olimpiyatların sırasında 2 madalya (birinci ve ikinci) için yarışan 14 katılımcı ülke bulunmaktadır. Bu rastgele bir madalya kazanma 1 7 dışarı şans yol açar. Şeyler şansa yol açtı olsaydı Temelde, bir millet madalya kazanma% 14 şansı vardı. * Onlar oranın aslında 4'e yaklaşık 1 yükselmiştir St. Louis Olimpiyatları'nda birincilik için altın madalya dağıttı başladığında, vardı çünkü 3 madalya 12 katılımcı ülkelerin (% 25 şans) için kazanmak için. Hızlı ileri Rio-2016 Olimpiyatları 206 katılımcı ülkelerle - madalya kazanma oranı yaklaşık 1 için 69 olan yaklaşık madalya kazanma% 1'lik şans bir yüzdeler açısından.
 

Hadi onlar madalya değersiz% 2 kazanma şansını yükselterek, 42 ila 1'e, ilk beş yerler için beş madalya için oran değişiklikleri genişletmek diyelim. Dördüncü vererek endişe ediyor ve beşinci bir madalya 1 devalüe edecek Yani eğer st , 2 nd veya 3 rd - biri yüzde büyük bir yaygara? 
 

Sadece% 12 - eğer 2016-Rio Olimpiyat numaraları ile 24 halka alfabe ödül hesaplarken Şimdi halka kazanma saf şans oranı yaklaşık 1 8.5 etmektir. % 12 Atina ilk modern Olimpiyatların orijinal oranı veya yüzdesine artık çok daha yakın unutmayın.
 

Yani neden olmasın!? Bütün bu zor işi düşünün ve bunların eğitime koymak o atletleri feda - gönül yarası, saat, gözyaşı, ter ve kan. Kesinlikle onlar madalya kazanan ya da en azından onların özveri ve metanet bir mütevazi belirteci kapış daha iyi bir fırsatı hak. Zamanların Olimpiyat madalyası ödül sistemi genişletmek için geldi. 
Olimpiyat halkalarının için genişletilmiş bir fikir tüm katılımcılar bir halka elde ediyoruz. onlar 24 veya daha yüksek yerleştirirseniz onlar 5 koyun veya daha yüksek bir madalya alırsanız onlar, içinde oyulmuş bir Yunan mektup. Aşağıda 25 yerleştirmek veya Sporcular, belki yıl, yer ve logosu seçerek konak ulusların logolu bir yüzük olsun. Birkaç bir coveted altın, gümüş, bronz, bakır ve kalay halkasını alacak Böylece bütün sporcular bir yüzük almak, bazı jenerik katılımcı halkasını alacak, bir Yunanlıyla alacak bazı yüzük lettered.  

Olimpiyat bayrağı beş halkaları vardır Nihayet bu yana - beş madalya beş 'görevlisinin' kıtalar için uyumlu bir bütün olun. Bu fikir, resmi Olimpiyat Creed ile tutarlıdır:


"OLİMPİYATLARI en önemli şey KAZANMAK İÇİN ANCAK HAYATTA EN ÖNEMLİ ŞEY TRIUMPH AMA MÜCADELE DEĞİL SADECE AS katılmak için DEĞİLDİR. ASIL OLAN fethetti İÇİN ANCAK İYİ savaştığı DEĞİL" -Pierre DE Coubertin

No comments:

Post a Comment