Sunday, October 15, 2017

Олімпійська медаль Expansion - альфи до омеги



Подивіться на мої пальці! Один, два, три, чотири, і п'ять! Я сказав п'ять медалей на наступних Олімпійських іграх! Є п'ять кілець! Таким чином, перші п'ять спортсменів отримати медаль! В іншому випадку ви отримаєте освітлення болта до вашого ... Ви знаєте , де!
----------

Розширення Банер для 2018 Зимових Олімпійських ігор у корейської Пайеонг Чанг


Як вже було сказано раніше, 5 медалей зробити це п'ять кілець! Час для розширення нагороди Олімпійських ігор давно, давно назріли. Що ж ми чекаємо? Може бути, четвертий можуть отримати олов'яний, сплав олова, відомий в давнину. І п'яте можуть отримати залізо, що відбиває залізного віку? 

------------------------------------
П'ять кілець = МЕДАЛІ П'ЯТЬ
Оригінальний дух нових ігор був зійтися в здорової конкуренції і спільноти, не обов'язково для підрахунку медалей. Так ось цю пропозицію, так як є п'ять кілець , чому не п'ять медалей?

Четверте і п'яте місце , безумовно , заслуговують дещо - що для їх стійкості і так близько зусиль! Вони навіть не повинні стояти на подіумі або отримати їх прапори підняли. Але , можливо , вони можуть стояти на флангових лівої і правої сторін? Крім того, якщо це командний вид спорту , то тільки один член команди може стояти на подіумі. Коли Олімпіада почалася в 1896 році було не так багато країн , що беруть участь в їх сьогодні. Насправді їх було тільки 14 країн, в даний час існує більше 200 країн - учасників.

5 олімпійських кілець матч з 5 олімпійських медалей

Так що ж метали будуть зроблені з? Це дійсно не має значення , але це буде мати сенс , щоб вони складаються із складових елементів з бронзи. Таким чином , четверте місце отримує мідь , тоді п'яте місце отримує олово.

Так що б 6 - е місце невдалий качка , хто просто пропустив ..... але не повністю!

Ще одна ідея , що б отримати фокус від національної одержимості за трофеї, щоб роздавати нагороди кращим 24 конкурентів. Оскільки гри засновані на грецькій культурі , чому не видають кільце трофеїв до початку 24 - конкурентам? Просто чекати , поки ви чуєте , як ми хотіли б зробити це!



24 олімпійські кільця Досягнення на основі я е грецького алфавіту від альфи до омеги, для топ - 24 місць.

По- перше це буде сприяти грецької культури, і , таким чином , світ стане знаком з грецькими буквами. По- друге, всі ми насолоджуватися іграми з - за греків, це те, що потрібно зробити , щоб вшанувати греків. Нарешті , всі ці спортсмени , які пожертвували так багато , безумовно , заслуговують на що - то. Таким чином , перше місце йому привласнює Alph кільце, 2 - е місце отримує Бету кільця, третій отримує гаму кільця, 4 - я отримує кільце Delta і 5 - я отримує Epsilon кільця в доповненні до їх медалей отримають вже. 6 - е місце , 24 - го не отримає медаль , а тільки кільце їх відповідної позиції. 6 - й




отримує кільце з ЕТА на ньому в той час як 24 - я позиція отримує кільце з Omega на ньому. Людина або група в 25 - му не отримує грецьке кільце, але тільки знак учасника кільця. 

Роблячи це в дусі ігор для спільноти і здорової конкуренції, а також щодо греків , які почали ці ігри. Якщо це буде зроблено, люди у всьому світі, в кінцевому рахунку знати грецький алфавіт через осмос (мій улюблений грецький слово) .

Якщо вони коли - або розширити медаль системи винагороди, чому б не корона 1 - е місце з вінком з оливок теж? По- видимому , в оригінальних грецьких іграх тільки переможець отримав цю оливкову гілку фішку. Медалі за 1 НЕ кажучи вже про 2 - й і 3 - й були сучасні хитрощі. Крім того, Носіння


Олімпійська медаль на публіці після того, як гри закінчилися це трохи - трохи показне, немає? Але спортсмени , які розміщені у верхній 24 позиції по раніше можуть стійки свої речі і надихати інших з «Офіційному Місце установки олімпійських кілець.»

Кільця кулака п'яти місць повинні відповідати їх позиції медалі. Таким чином , перше місце отримує золоту каблучку, 2 - е срібного кільця 3 - ї бронзового кільце, 4 - го мідного кільця, і 5 - го олова кільця. Місця 6 - й і нижче отримати регулярне кільце , виготовлене з менш дорогого металу , ніж олово або який - то сплав від нього.


Ці чоловіки і жінки працювали і пожертвували час, гроші, і деякі аспекти їх молодості. Вони заслуговують того, що - то. Якщо який - небудь з цих ідей будуть прийняті , то колишні олімпійські спортсмени можуть легко показати іншим скромний сувенір і надихати.

Вони можуть підтримувати вогонь Олімпіади світити скрізь , де вони йдуть.

 

Чи знаєте ви , що розширення системи винагороди медалі вже відбулися для сучасних Олімпійських ігор? Перші дві Олімпіади в Афінах і Парижі тільки дав офіційні медалі за перший і другий. І вони не видають ніякого золота. Замість того, щоб перше місце отримало срібну медаль і друге місце отримало бронзову медаль. Якщо ви розмістили третій - ви отримали нада.

Він не був до перших Олімпійських ігор Америки в Сент - Луїсі , що золоті медалі були роздані. Так що якщо ви думаєте , що ми не повинні додати медалі четвертого або п'ятого тільки тому , що він пориває з традицією - традицією вже зламана. 


Крім того, коли ви робите математику на співвідношенні премій до беруть участь країнам зрушення в цифрах приголомшують. В протягом перших сучасних Олімпійських ігор було 14 країни - учасниць , конкуруюча за 2 медалі (першої та другої). Це призводить до 1 з 7 шансів випадково виграти медаль. В принципі, якщо речі привели до шансу народ мав 14% шанс виграти медаль. * Коли вони почали роздавати золоті медалі за перше місце на Олімпіаді в Сент - Луїсі відношення фактично збільшилася приблизно до 1 до 4, тому що там було 3 медалі , щоб виграти 12 країн - учасниць (25% шанс). Перенесемося в Олімпійських іграх в Ріо 2016 з 206 країн - учасниць - відношення виграти медаль становить близько 1 до 69. З точки зору відсотках , що це близько 1% шанс виграти медаль.
 

Скажімо , вони розширюються до п'яти медалей на п'яти кращих місць, зміни співвідношення приблизно 1 до 42, підвищуючи шанси виграти медаль нікчемні 2%. Так що, якщо ви стурбовані тим, що дає четверту і п'яту медаль знецінить 1 ст , 2 - е або 3 - е місце - це один відсоток великий шум? 
 

Тепер , коли ви обчислити 24 кільця алфавіту нагороди з 2016-Ріо Олімпійських чисел чистою випадковістю ставлення перемоги кільця складає близько 1 до 8,5 - що тільки 12%. Примітка 12% набагато ближче до вихідного співвідношенню або відсотку від перших сучасних Олімпійських ігор в Афінах.
 

Так чому б не!? Подумайте про всю цю важку роботу і самопожертву тих спортсменів покласти в їх навчання - страждання, час, сльози, піт і кров. Звичайно , вони заслуговують кращий постріл на перемогу медалі або , по крайней мере , вихоплюючи скромний знак своєї відданості і силу духу. Прийшов час розширити олімпійську систему заохочень медалі. 
Розгорнута ідея Олімпійських кілець в тому, що всі учасники отримують кільце. Якщо вони ставлять 24 або вище, вони отримують грецьке лист, вирізане в ньому, якщо вони ставлять п'ятими або вище вони отримують медаль. Спортсмени, що зайняли двадцять п'ятого або нижче отримати кільце з логотипом приймаючих країн, які обирають, можливо, рік, місце і логотип. Таким чином, всі спортсмени отримують кільце, деякі отримають родової учасник кільце, деякі отримають грецький літерне кільце, в той час як деякі з них отримає бажане золото, срібло, бронзу, мідь і олово кільця.  

Нарешті, так як олімпійський прапор має п'ять кілець - п'ять медалей зробити гармонійне ціле для континентів п'яти «офіційних». Ця ідея узгоджується з офіційним олімпійським Кредо:


«ГОЛОВНЕ НА ОЛІМПІАДІ НЕ ПЕРЕМОГТИ, АЛЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ, ЯК РАЗ ЯК САМЕ ГОЛОВНЕ В ЖИТТІ НЕ ТРІУМФ, АЛЕ БОРОТЬБА. ВАЖНАЯ РІЧ НЕ БУЛА ПІДКОРИЛА АЛЕ воювала WELL» -PIERRE DE Кубертен

No comments:

Post a Comment