Sunday, October 15, 2017

Olympische medaille Expansion - Alpha Omega


Kijk naar mijn vingers! Eén, twee, drie, vier en vijf! Ik zei vijf medailles voor de volgende Olympische Spelen! Er zijn vijf ringen! Dus de top vijf atleten krijgen een medaille! Anders kun je een bliksemschicht opstaan uw ... u weet waar!
----------

Uitbreiding Banner voor de Olympische Spelen in Pyeong Chang 2018 Winter Koreaanse


Zoals het is al eerder gezegd, 5 medailles maken het een vijf ringen! De tijd voor het uitbreiden van de beloning voor de Olympische Spelen is lang, veel te laat. Waar wachten we op? Misschien kan vierde het een tinnen, een legering van tin, aan de Ouden bekend te krijgen. En ten vijfde kan het ijzer, een afspiegeling is van de IJzertijd te krijgen? 

------------------------------------
Vijf ringen = FIVE MEDALS
De oorspronkelijke geest van de nieuwe spellen was om samen te komen in een gezonde concurrentie en de gemeenschap, niet per se voor een medaille telling. Dus hier is een suggestie, want er zijn vijf ringen waarom niet vijf medailles?

Vierde en vijfde plaats verdienen zeker iets voor hun standvastigheid en zo dicht inspanning! Ze hebben niet eens op het podium te staan of krijgen hun vlaggen opgeheven. Maar misschien kunnen ze op de flankerende links en rechts staan? Ook als het een teamsport dan slechts één lid van het team kan door het podium te staan. Bij de Olympische Spelen in 1896 begon waren er niet zo veel landen die deelnemen als hun zijn vandaag de dag. In feite hun waren slechts 14 landen, nu zijn er meer dan 200 deelnemende landen.

5 Olympische Ringen match met 5 Olympische medailles

Dus wat zou de metalen bestaan uit? Het maakt echt niet uit, maar het zou zinvol zijn om ze opgebouwd uit de bestanddelen van brons. Zo krijgt de vierde plaats van koper, terwijl de vijfde plaats krijgt tin.

Dus dat zou maken 6 e plaats van de ongelukkige eend die net gemist ..... maar niet helemaal!

Een ander idee dat zou wegnemen richten van nationale obsessie voor trofeeën, is om uit te geven awards uit aan de beste 24 deelnemers. Sinds de Spelen zijn gebaseerd op de Griekse cultuur waarom niet geven ring trofeeën naar de top 24 concurrenten? Wacht maar tot je hoort hoe we dat zouden doen!



24 Olympische Prestatie Rings gebaseerd op th e Griekse Alphabet van Alpha Omega, want de top 24 plaatsen.

Eerst zal bevorderen Griekse cultuur, en dus zal de wereld bekend zijn met Griekse letters geworden. Ten tweede hebben we al genieten van de spellen als gevolg van de Grieken, het is het juiste ding om te doen om de Grieken te eren. Eindelijk al die atleten die opgeofferd zo veel verdienen zeker iets. Zo krijgt 1e plaats de Alph een ring, de 2 e plaats krijgt de Beta ring, 3e krijgt een Gamma ring, 4 th krijgt een Delta ring en 5 th krijgt een Epsilon ring in aanvulling op hun medailles van de reeds ontvangen. 6 e plaats om 24 ste zou een medaille, maar alleen ringen van hun respectieve positie krijgen. 6 th




krijgt een ring met Eta op terwijl 24 ste positie krijgt een ring met Omega op. De persoon of het team in 25 ste heeft een Griekse Ring niet krijgen, maar slechts een symbolische deelnemer ring. 

Door dit te doen is in de geest van de games voor de gemeenschap en gezonde concurrentie, en ten opzichte van de Grieken die deze games begonnen. Als dit gebeurt, zullen de mensen over de hele wereld uiteindelijk weet het Griekse alfabet door middel van osmose (mijn favoriet Griekse woord) .

Als ze ooit de medaille beloning systeem uit te breiden, waarom dan niet ook de kroon 1e plaats met een krans van olijven ook? Blijkbaar is in de oorspronkelijke Griekse Spelen alleen de winnaar ontving deze olijftak token. Medailles voor 1ste laat staan 2 e en 3 waren modern vindingrijkheid. Trouwens, het dragen van een


Olympische medaille in het openbaar na de wedstrijden zijn meer dan een klein beetje opzichtig, niet? Maar de atleten die in de top 24 posities geplaatst kan nog steeds strut hun spullen en anderen te inspireren met "Officiële plaats positie Olympische Ringen."

De ringen van de vuist vijf plaatsen moeten hun medaille positie aan te passen. Zo krijgt 1e plaats een gouden ring, 2 nd een zilveren ring, 3e een bronzen ring, 4 th een koperen ring, en 5 e een blikje ring. Plaatsen 6 e en onder krijgen een regelmatige ring gemaakt van een minder dure metalen dan tin of een legering van het.


Deze mannen en vrouwen werkten hard en opgeofferd tijd, geld, en bepaalde aspecten van hun jeugd. Zij verdienen iets. Als een van deze ideeën vervolgens worden goedgekeurd voormalige Olympische atleten kan gemakkelijk laten zien anderen een bescheiden aandenken en inspireren.

Ze kunnen het vuur van de Olympische Spelen te houden schijnt , waar ze naartoe gaan.

 

Wist u dat de uitbreiding van de medaille beloningssysteem is al gebeurd voor de moderne Olympische Spelen? De eerste twee Olympische Spelen in Athene en Parijs gaf alleen officiële medailles voor de eerste en tweede. En ze niet geven geen goud. In plaats daarvan de eerste plaats kreeg een zilveren medaille en de tweede plaats kreeg een bronzen medaille. Als u op de derde plaats - je hebt nada.

Het was pas de eerste Olympische Spelen Amerikaan in St. Louis die gouden medailles werden uitgedeeld. Dus als je denkt dat we niet moeten medailles toe te voegen voor de vierde of vijfde, alleen maar omdat het breekt met de traditie - de traditie is al gebroken. 


Bovendien, als je de wiskunde van de verhouding van de prijzen aan de deelnemende landen de verschuiving in aantallen is onthutsend. Tijdens de eerste moderne Olympische Spelen waren er 14 deelnemende landen strijden om 2 medailles (eerste en tweede). Dit leidt tot een 1 op de 7 kans van willekeurig het winnen van een medaille. In principe, als dingen werden geleid aan het toeval een natie had een kans op het winnen van een medaille 14%. * Toen ze begonnen het uitdelen van gouden medailles voor de eerste plaats op de Olympische Spelen in St. Louis de verhouding zelfs gestegen tot ongeveer 1 tot 4, want er waren 3 medailles te winnen voor de 12 deelnemende landen (25% kans). Fast forward naar de Olympische Spelen van Rio 2016 met 206 deelnemende landen - de verhouding van het winnen van een medaille is ongeveer 1 tot 69. In termen van een percentage dat is ongeveer een kans op het winnen van een medaille 1%.
 

Laten we zeggen dat ze uit te breiden naar vijf medailles voor de top vijf plaatsen, de verhouding verandert in ongeveer 1 tot 42, het verhogen van de kans op het winnen van een medaille een magere 2%. Dus als u zich zorgen maakt dat het geven van de vierde en de vijfde een medaille zal devalueren 1 e , 2 e of 3 e - is één procent een grote drukte? 
 

Als u nu de 24 ring-alfabet awards rekenen met 2016 Rio Olympische nummers het toeval verhouding op het winnen van de ring is ongeveer 1-8,5 - en dat is slechts 12%. Toelichting 12% is een stuk dichter bij de oorspronkelijke verhouding of percentage van de eerste moderne Olympische Spelen in Athene.
 

Dus waarom niet!? Denk eens aan al dat harde werk en opoffering die atleten in hun opleiding te zetten - het verdriet, de tijd, tranen, zweet en bloed. Zeker verdienen ze een betere kans op het winnen van een medaille of op zijn minst het wegrukken een bescheiden teken van hun toewijding en standvastigheid. De tijd is gekomen om de Olympische medaille beloning systeem uit te breiden. 
Een uitgebreide idee voor de Olympische ringen is dat alle deelnemers krijgen een ring. Als ze plaats 24 of hoger krijgen ze een Griekse letter gesneden in het, als ze de 5e plaats of hoger krijgen ze een medaille. Atleten die 25e plaats of onder krijgen een ring met het logo van de gastlanden te kiezen, misschien wel het jaar plaats, en logo. Dus alle atleten krijgen een ring, zullen sommige de generieke deelnemer ring te krijgen, sommigen zullen een Griekse krijgen letters ring, terwijl een paar een begeerde goud, zilver, brons, koper en tin ring krijgt.  

Tot slot, omdat de Olympische vlag heeft vijf ringen - vijf medailles maken een harmonieus geheel voor de vijf 'officiële' continenten. Dit idee is in overeenstemming met de officiële Olympische Creed:


"Het belangrijkste ding aan de Olympische Spelen IS NIET TE WINNEN MAAR DEEL TE NEMEN, net als de belangrijkste in het leven is niet de overwinning maar de strijd. Het essentiële IS NIET hebben veroverd MAAR HEBBEN GOED GEVOCHTEN" -pierre DE COUBERTIN

No comments:

Post a Comment