Saturday, October 14, 2017

Olympic medal laiendamine - Alpha Omega



Vaata minu sõrmed! Üks, kaks, kolm, neli, viis! Ma ütlesin viis medalit järgmise olümpiamängudel! Seal on viis heliseb! Seega esiviisikus sportlastel medal! Vastasel saad kergendada polt oma ... sa tead, kus!
----------

Expansion Banner 2018 Winter Korea olümpiamängudel on Pyeong Chang


Nagu on öeldud, 5 medalit teha viie rõngad! Kell laiendamiseks premeerib olümpiamängud on pikk, ammu. Mida me ootame? Võibolla neljanda saavad tina, sulam tina, tuntud iidsete. Ja viienda saavad raud, peegeldav rauaaja? 

------------------------------------
Viis helinat = VIIE MEDALID
Algne vaimus uusi mänge oli tulnud koos terve konkurentsi ja kogukonna, mitte tingimata medal arvu. Nii et siin on soovitus, sest seal on viis heliseb miks mitte viis medalit?

Neljas ja viies koht kindlasti väärivad midagi oma meelekindluse ja nii lähedal vaeva! Nad ei pea isegi seista poodiumil või saada oma lipud tõstatatud. Aga äkki nad ei saa seista külgnevatest vasakul ja paremal küljel? Ka siis, kui see on meeskonna sport siis ainult üks rühmaliige saab seista poodiumil. Kui olümpiamängudel algas 1896. aastal ei olnud nii palju rahvaid osalevad nende on täna. Tegelikult nende olid ainult 14 riigis, nüüd on üle 200 osalevate riikide.

5 olümpiarõngad mängu 5 olümpiamedaliteni

Niisiis, milline oleks metall koosneb? See tõesti ei ole oluline, kuid see oleks mõttekas lasta koosneb koostisosade pronksist. Seega neljanda koha saab vaske kaasas viienda koha saab tina.

Nii et oleks 6 th koht õnnetu part, kes lihtsalt vajaka ..... kuid mitte täielikult!

Teine idee, mis võtaks tähelepanu eemale riigi kinnisidee trofeed, on anda välja auhindu parimatele 24 konkurendid. Kuna mängud põhinevad Kreeka kultuuri miks mitte anda välja ring trofeed algusse 24 konkurendid? Oota kuni sa kuuled, kuidas me seda teha!



24 Olympic Achievement Sõrmused põhineb th e Kreeka tähestik Alpha Omega, top 24 kohta.

Esiteks edendab Kreeka kultuuri ja seega maailma tundma kreeka tähti. Teiseks, me kõik nautida mänge, sest kreeklased, et see on õige asi, mida teha, et täita kreeklased. Lõpuks kõik need sportlased , kes ohverdasid nii palju kindlasti väärivad midagi. Seega 1. koht saab alph ring, 2 nd koht saab Beta ring, 3. saab Gamma ring, 4 th saab Delta ring ja 5 th samuti saab Epsilon tsükkel lisaks oma medalid saavad juba. 6 th koht 24 th ei saada medal vaid rõngad nende positsiooni. 6 th




saab rõngas Eta seda samas 24 th positsiooni saab rõngas Omega ta. Isik või meeskond 25 th ei saa Kreeka Ring, vaid sümboolse osaleja ring. 

Seejuures on vaimus mängud kogukonna ja terve konkurents ja seoses kreeklased, kes hakkasid neid mänge. Kui see on tehtud, inimesed üle kogu maailma lõpuks teada kreeka tähestik osmoosi (minu lemmik kreeka sõnast) .

Kui nad kunagi laiendada medal tasu süsteemi, siis miks mitte ka võra 1. koht pärg oliivid liiga? Ilmselt algses kreeka Mängud ainult võitja sai selle oliivipuuoksa sümboolne. Medalid 1. rääkimata 2 nd ja 3. olid kaasaegsed skeemidega. Pealegi, seljas


Olympic medal avalikes pärast mängud on üle wee natuke peenutsevate, ei? Aga sportlased , kes paigutatakse top 24 positsioone saab veel strut oma kraami ja inspireerida teisi "Official koht Positsioon olümpiarõngad."

Rõngad rusikas viies kohas peaks vastama nende medal asendis. Seega 1. koha saab kuldrõngas, 2 nd hõbedast tsükkel, 3. pronksist tsükkel, 4 th vase tsüklil ning 5 th tina tsükkel. Kohad 6 th ja allpool saada regulaarselt ring valmistatud odavam metallist kui tina või mõne sulamist ta.


Need mehed ja naised palju vaeva ja ohverdada aega, raha ja teatud aspekte oma noortele. Nad väärivad midagi. Kui mõni neist ideedest vastu siis endise Olympic sportlased kergesti näidata teistele alandlik Memento ja inspireerida.

Nad võivad hoida tulekahju olümpiamängudel särav kõikjal nad lähevad.

 

Kas teadsite, et laiendada medal tasu süsteem on juba juhtunud kaasaegse olümpiamängudel? Esimesed kaks olümpiamängudel Ateenas ja Pariisis ainult andis välja ametliku medalid esimese ja teise. Ja nad ei anna mingit kulda. Selle asemel esiteks sai hõbemedali ja teise koha sai pronksmedali. Kui te kolmandale kohale - sul nada.

Alles esimene Ameerika olümpiamängudel St. Louis, et kuldmedalit jagati välja. Nii et kui sa arvad, me ei tohiks lisada medalid neljanda või viienda lihtsalt, sest see murrab traditsioon - traditsioon on juba katki. 


Peale selle, kui sa matemaatikat suhte auhindade osalevate riikide nihe numbrid on uskumatud. Esimese kaasaegse olümpiamängudel oli 14 osalevate riikide konkureerivad 2 medalit (esimene ja teine). See viib 1 7st võimalus juhuslikult võitnud medali. Põhimõtteliselt, kui asjad olid viinud võimalus rahva oli 14% võimalus võita medal. * Kui nad hakkasid jagab kuldmedalit esimese koha St. Louis olümpiamängudel suhe tegelikult suurenes umbes 1 kuni 4, sest seal olid 3 medalit võita 12 osalevate riikide (25% võimalus). Fast forward Rio-2016 olümpiamängudel 206 osalevate rahvaste - suhe võitnud medaliga on umbes 1 kuni 69. terminites protsente, mis on umbes 1% võiduvõimalused medaliga.
 

Oletame nad laiendada kuni viis medalit esiviisikus kohti, suhe muutub umbes 1 kuni 42, šanss võita medal measly 2%. Nii et kui te olete mures, et andes neljanda ja viienda medali saab devalveerida 1 silmus , 2 nd või 3 rd - on ühe protsendi suur kära? 
 

Nüüd, kui sa arvutada 24 ring-tähestik auhindu 2016-Rio Olympic numbreid juhus suhe võitnud ring on umbes 1 kuni 8.5 - mis on ainult 12%. Märkus 12% on palju lähemal originaal suhe või protsendina esimese kaasaegse olümpiamängudel Ateenas.
 

Nii et miks mitte !? Mõtle kõik, et raske töö ja ohverdama neile sportlastele panna oma koolitus - südamevalu, aeg, pisarad, higi ja veri. Kindlasti väärivad paremat tulistas võitnud medali või vähemalt krabamine tagasihoidlik märgiks oma pühendumist ja meelekindlust. Kätte on jõudnud aeg, et laiendada Olympic medal tasu süsteemi. 
Laiendatud idee olümpiarõngastest on, et kõik osalejad saavad ring. Kui nad panna 24 või kõrgem nad saavad Kreeka kirja nikerdatud see, kui nad panna 5. või kõrgem nad saavad medali. Sportlased, kes viivad 25. või alla saada rõngas logo vastuvõtva rahvaste valides ehk aasta, koht ja logo. Seega kõik sportlased saavad ring, mõned saavad üldise osaleja ring, mõned saavad Kreeka kirjatud ring, samas mõned saavad ihaldatud kuld, hõbe, pronks, vask, tina ring.  

Lõpuks, kuna Olympic lipu on viis rõngad - viis medalit teha harmoonilise terviku jaoks viis "ametlik" mandritel. See idee on kooskõlas ametliku Olympic Creed:


"Kõige tähtsam olümpiamängudel EI võita vaid osale just nagu kõige tähtsam elu ei ole Triumph Kuid see võitlus. OLULISED on mitte vallutanud vaid võitlesid hästi" -Pierre DE Coubertin

No comments:

Post a Comment