Saturday, October 14, 2017

OL-medalje Expansion - Alfa til Omega




Se på fingrene! En, to, tre, fire og fem! Jeg sa fem medaljer for de neste OL! Det er fem ringer! Dermed de fem beste utøverne får en medalje! Ellers vil du få et lyn opp ... du vet hvor!
----------

Ekspansjon Banner for 2018 Vinter-koreanske OL på Pyeong Chang


Som det har blitt sagt før, 5 medaljer gjøre det en fem ringer! Tiden for å utvide belønning for de olympiske leker er lang, lang forfallen. Hva venter vi på? Kanskje fjerde kan få en tinn, en legering av tinn, som er kjent for å antikken. Og femte kan få jern, reflekterende av jernalderen? 

------------------------------------
Fem ringene = FEM MEDALJER
Den opprinnelige ånden av de nye spillene som skulle komme sammen i sunn konkurranse og samfunnet, ikke nødvendigvis for en medalje teller. Så her er et forslag, siden det er fem ringer hvorfor ikke fem medaljer?

Fjerde og femte plass absolutt fortjener noe for deres heltemot og så nær innsats! De trenger ikke engang å stå på podiet eller få sine flagg hevet. Men kanskje de kan stå på flanke venstre og høyre side? Også hvis det er en lagsport da bare ett medlem av teamet kan stå ved podiet. Når OL startet i 1896 var det ikke så mange nasjoner som deltar som deres er i dag. Faktisk var deres bare 14 nasjoner, nå er det over 200 deltakende nasjoner.

5 olympiske ringene kamp med 5 OL-medaljer

Så hva ville metaller bestå av? Det spiller egentlig ingen rolle, men det ville være fornuftig å ha dem består av de konstituerende elementene i bronse. Således fjerde plass blir kobber mens femte plass blir tinn.

Så det ville gjøre 6 th sted uheldig dukke som bare gikk glipp av ..... men ikke helt!

En annen idé som ville ta fokus bort fra nasjonal besettelse for trofeer, er å gi ut priser til de beste 24 konkurrenter. Siden spill er basert på gresk kultur hvorfor ikke gi ut ring trofeer til toppen 24 konkurrenter? Bare vent til du hører hvordan vi skulle gjøre dette!



24 OL-Achievement Rings basert på th e greske alfabetet fra Alfa til Omega, for de beste 24 steder.

Først vil det fremme gresk kultur, og dermed vil verden bli kjent med greske bokstaver. For det andre, vi alle nyte spillene på grunn av grekerne, det er den riktige tingen å gjøre for å hedre grekerne. Til slutt alle de utøverne som ofret så mye absolutt fortjener noe. Dermed 1. plass får Alph en ring, 2 nd stedet får beta ring, får tredje en Gamma ring, 4 th får en Delta ring, og 5 th får en Epsilon ring i tillegg til sine medaljer på mottar allerede. 6 th sted til 24 th ville ikke få en medalje, men bare ringer av sine respektive posisjoner. 6 th




får en ring med Eta på den mens 24 th posisjon får en ring med Omega på den. Den person eller et team på 25 th ikke får en gresk Ring, men bare en token deltaker ring. 

Å gjøre dette er i ånden av spill for samfunnet og sunn konkurranse, og med hensyn til grekerne som startet disse spillene. Hvis dette er gjort, vil folk over hele verden til slutt vet det greske alfabetet gjennom osmose (min favoritt gresk ord) .

Hvis de noen gang utvide medaljebelønningssystem, hvorfor ikke også krone første plass med en krans av oliven også? Tilsynelatende i de opprinnelige greske Games bare vinneren mottatt denne olivengren token. Medaljer for første enn si 2 nd og tredje var moderne innretninger. Dessuten, iført en


OL- medalje i offentligheten etter kampene er over er en er litt prangende, nei? Men de utøverne som er plassert i de øverste 24 posisjoner kan fortsatt spankulere sine ting og inspirere andre med "Official plass Stilling olympiske ringene."

Ringene av knyttneve fem steder bør matche sine medalje posisjon. Dermed første stedet får en gyllen ring, 2 nd en sølvring, tredje en bronsering, 4 th en kobber ring, og 5 th en boks ring. Steder 6 Th og under få en vanlig ring laget av et mindre kostbart metall enn tinn eller en legering av det.


Disse mennene og kvinnene jobbet hardt og ofret tid, penger og visse aspekter av sin ungdom. De fortjener noe. Hvis noen av disse ideene er vedtatt så tidligere olympiske utøverne kan enkelt vise andre en ydmyk minne og inspirere.

De kan holde brannen i OL skinner uansett hvor de går.

 

Visste du at å utvide medaljebelønningssystemet allerede har skjedd for de moderne olympiske leker? De to første OL på Athens & Paris bare ga ut offisielle medaljer for første og andre. Og de ikke gi ut noe gull. I stedet første omgang fikk en sølvmedalje og andreplassen fikk en bronsemedalje. Hvis du plasserte tredje - du fikk nada.

Det var ikke før de første amerikanske OL i St. Louis som gullmedaljer ble delt ut. Så hvis du synes vi bør ikke legge til medaljer for fjerde eller femte bare fordi det bryter med tradisjonen - tradisjonen har allerede blitt brutt. 


Videre, når du gjør regnestykket på forholdet mellom premier til deltakende nasjoner skiftet i tallene er svimlende. I løpet av de første moderne olympiske leker var det 14 deltakende nasjoner konkurrerer om 2 medaljer (første og andre). Dette fører til en 1 av 7 sjanse for tilfeldig å vinne en medalje. I utgangspunktet, hvis ting ble ledet til tilfeldighetene en nasjon hadde en 14% sjanse til å vinne en medalje. * Da de begynte å dele ut gullmedaljer til første plass på St. Louis OL forholdet faktisk økt til 1-4, fordi det var 3 medaljer å vinne i 12 deltakende nasjoner (25% sjanse). Spol frem til Rio-2016-OL med 206 deltakende nasjoner - forholdet til å vinne en medalje er ca 1 til 69. I form av en prosent som skjer om en 1% sjanse til å vinne en medalje.
 

La oss si at de utvider til fem medaljer for de fem øverste plassene, forholdet mellom endringer til 1-42, øke sjansene for å vinne en medalje en measly 2%. Så hvis du er bekymret for at det å gi fjerde og femte medalje vil devaluere en st , 2 nd eller 3 rd - er én prosent et stort oppstyr? 
 

Nå når du beregne 24 ring alfabetet tildelinger med 2016-Rio OL tallene ren tilfeldighet forholdet vinne ringen er rundt 1 til 8.5 - som bare er 12%. Note 12% er mye nærmere den opprinnelige forholdet eller prosentandel av de første moderne olympiske leker i Athen.
 

Så hvorfor ikke !? Tenk på alt det harde arbeidet og ofre de utøvere satt i sin opplæring - hjertesorg, tid, tårer, svette og blod. Gjerne de fortjener en bedre sjanse til å vinne en medalje eller i det minste snappe en ydmyk tegn på deres engasjement og heltemot. Tiden er inne for å utvide OL-medalje belønningssystem. 
En utvidet idé for de olympiske ringene er at alle deltakerne får en ring. Hvis de legger 24 eller høyere de får en greske bokstaven skåret i det, hvis de plasserer femte eller høyere de får en medalje. Idrettsutøvere som plasserer 25. eller under får en ring med logo av verts nasjoner velger, kanskje år, sted og logo. Dermed alle utøverne får en ring, vil noen få generiske deltaker ringen, noen vil få en gresk lettered ring, mens noen få vil få en ettertraktet gull, sølv, bronse, kobber og tinn ring.  

Til slutt, siden det olympiske flagget har fem ringer - fem medaljer lage en harmonisk helhet for de fem 'offisielle' kontinenter. Denne ideen er i samsvar med den offisielle OL-Creed:


"Det viktigste i OL er ikke å vinne men å delta, akkurat som det viktigste i livet er ikke triumf men kampen. Det vesentlige er ikke å ha erobret, men å ha kjempet tappert"-Pierre DE Coubertin

No comments:

Post a Comment